Acces-Bars?

 

AccesBars...ik had er nog nooit van gehoord totdat ik in de zomer van 2019 op een website 'toevallig' de beschrijving tegen kwam. Het woord zelf zei me niets maar de beschrijving trok wel mijn aandacht. Meer rust en ruimte, minder piekeren en heel geschikt voor kinderen met ADD/ADHD. Als kindercoach en moeder sprak me dat direct aan. Alhoewel ik geen enkele ervaring had met energetisch werken heb ik mij opgegeven voor de training en sindsdien ben ik enthousiast! Sterker nog, inmiddels heb ik zeker meer dan 40 behandelingen mogen geven en nog steeds sta ik versteld van de resultaten. Vaak al na een 1e behandeling maar in combinatie met coaching én vervolgbehandelingen zie ik grote veranderingen die ook blijvend zijn. 

Wat is AccesBars?

 

Wanneer aan mij gevraagd wordt wat AccesBars inhoud vergelijk ik het vaak met een voetreflexbehandeling. AccesBars werkt met  32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

 

AccesBars voor is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die;

 

·        Rust en ruimte in het hoofd willen

·        Graag beter slapen en meer innerlijke rust willen

·        Meer energie willen ervaren

·        Behoefte hebben om vanuit hun kern en intuïtie           te leven

·        Graag meer zelfvertrouwen hebben

 

 

Tijdens de  behandeling:

Na het drinken van een kopje koffie/thee en een korte bespreking van de gewenste veranderingen ga je gekleed en comfortabel onder een deken of dekbed op de massagetafel liggen. Ik start dan met de behandeling door contact te maken met jouw lijf. Ik raak daarbij je hoofd, voeten en handen een tijdje aan. Daarna start ik met het activeren van de reflexpunten. Gedurende 3 a 4 minuten houd ik deze punten vast. Daarna ga ik door naar de volgende greep. Afhankelijk van jouw behoefte kun je tijdens de behandeling praten, stil zijn of mij vertellen wat je ervaart tijdens de behandeling. Het kan zijn dat je in slaap valt (dat is echt geen enkel probleem en gebeurt vaker) of het gevoel hebt dat je af en toe even weg zakt. 

 

Na de behandeling:

De behandeling neemt 1-1,5 uur in beslag. Ik eindig altijd door even je schouders aan te raken. Daarna drinken we samen nog wat en hoor ik graag hoe je de behandeling hebt ervaren.  Het is belangrijk de periode na de behandeling veel water te drinken om vrij gekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

 

 

 In het slechtste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Een 1e behandeling

 

Wanneer je voor de 1e keer voor een behandeling komt vraag ik altijd op welk gebied je graag verandering zou willen zien. Veel vrouwen geven aan dat zij graag verbetering zien op lichamelijk gebied (rugklachten, hoofdpijn).  Echter, niet altijd heeft Acces effect op de klachten die in een gesprek naar voren komen. Er wordt dan gedacht dat de behandeling helemaal geen effect heeft gehad.. 

 

Na doorvragen blijkt dan later dat er op de genoemde klachten geen verandering zijn waargenomen maar dat er bijvoorbeeld wél belangrijke beslissingen ten aanzien van werk of relaties zijn genomen.  Ook wordt vaak benoemd dat na een behandeling opmerkingen van anderen niet meer zo hard binnen komen en je bijvoorbeeld duidelijker weet wat wat je zelf wilt.

 

Tijd en investering

 

Een AccesBars behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag, maar de ervaring leert dat ik vaak langer bezig ben.

Het is dan ook aan te raden om ongeveer 2 uur de tijd te nemen. Ook is het prettig de rest van de dag niet veel meer te plannen om  zo optimaal in het ontspannen gevoel te blijven.

 

 

De investering voor een eerste behandeling, inclusief intakegesprek, is € 85,00. Een eerste behandeling duurt vaak 1,5-2 uur; we maken uitgebreid kennis tijdens een coachend gesprek met een kopje koffie/thee. Daarna volgt de AccesBars behandeling. Een vervolgafspraak is € 65,00. Voor kinderen tot 18 jaar geldt een aangepast tarief.

 

 

 

 

 

Acces Bars is ook zeer goed aan te raden bij stress, burn-out, ADHD, ADD, faalangst en andere angsten, hoofdpijn, piekeren, emotionele disbalans, enzovoort.

Hoe nu verder?

Spreekt dit je aan en wil je ook graag meer rust en ontspanning ervaren? Maak dan eens een afspraak via conny@marree.nl