Ervaringen van.....

 

"Mijn rugklachten zijn voor 80 % verdwenen, het lijkt alsof ik alles een stuk helderder zie en ik heb voor mijn doen goed geslapen. Dat was lang geleden. Heerlijk even een moment voor mijzelf, daar was ik echt aan toe "

 

Anita de Wit

 

 

 

 

"De dag na de behandeling heb ik een goed gesprek gehad met een bekende. Het bleek dat we elkaar al een tijdje verkeerd begrepen, vooral omdat mijn manier van communiceren niet aansloot bij zijn manier. Communicatie was precies het punt dat opspeelde tijdens de behandeling".

 

Caroline Bekhof

 

"Mijn zoon heeft 2x een AccesBars behandeling van Conny gehad. De week na de AccesBars merkte ik dat mijn zoon een stuk minder snel geïrriteerd werd dan anders"

 

Jacqueline Verbeek-Kas

 

 

 

 

 

"AccesBars! Ik kan het iedereen aanraden. 

Ik heb zelf een veeleisende baan en merkte dat ik daardoor best veel spanning in mijn lijf had. Mijn hoofd stond altijd aan.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik een stuk makkelijker geworden ben, ik voel me meer ontspannen en neem de dingen een stuk lichter"

 

Gerlin Vedder

"Mijn 1e AccesBars behandeling was direct bijzonder. In mijn drukke leven ben ik niet gewend om stil te liggen. Maar ik ben blij dat ik me er aan overgegeven heb. De behandeling was heerlijk ontspannend, ik moest echt even bijkomen na die tijd. 

Het meest bijzondere was nog wel dat mijn nek/schouderpijn lange tijd is weggebleven. Ik voel het nu alleen nog wanneer ik me druk maak en is dus direct een teken voor mij dat ik het wat rustiger aan mag doen"

 

Gerwin Foppen

 

 

Mijn eigen ervaring kan natuurlijk niet ontbreken:

 

"Zelf merkte ik een dag na de AccesBars behandeling/training dat ik me blijer, vrolijker en opgewekter voelde en meer durfde te handelen naar mijn eigen gevoel. Ook nu nog voel ik me na een behandeling lichter, alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Hierdoor heb ik meer energie en durf ik stappen te zetten die anders nog wel even op zich hadden laten wachten. Ik vind AccesBars een echte aanrader. Hoé het werkt is lastig uit te leggen, maar dát het werkt heb ik wel ervaren".

 

Conny Marree

 

 

 

Disclaimer: De voorbeelden hierboven zijn ter illustratie van wat anderen ervaren na een AccesBars behandeling.

Omdat iedereen anders is kan jouw ervaring ook anders zijn.