Dag lieve, lieve moeder van een hooggevoelig kind!

 

Hoe gáát het met jou? Hoe gaat het met joú?

 

Ik weet dat je goed voor je kind zorgt, de (boze)buien opvangt als het weer eens overprikkelt uit school komt. Ik weet dat je aan het einde van de dag een oogje dichtknijpt als het wat langer voor de tv zit dan afgesproken of nog dat ene computerspel wil uitspelen. Omdat je weet dat dat de enige manier is waarop je kind tot rust lijkt te komen.  Ik weet ook dat je je soms tekort voelt schieten omdat je eigenlijk vind dat een goede moeder haar kind meer moet bieden na schooltijd. En voel je je soms ook schuldig omdat je het stiekem wel fijn vind omdat jij zelf nu ook even kunt bij komen?

 

Je probeert er voor iedereen in je omgeving zo goed mogelijk te zijn.

 

Pas als je even gaat zitten voel je hoe moe je bent; áls je even gaat zitten. En wanneer je dan de tijd hebt, even rust neemt weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet ontspannen. Wat vond je ook al weer leuk om te doen? Ga je die hobby weer oppakken, sporten, afspreken met een vriendin. Uiteindelijk kom je niet veel verder dan het doorbladeren van een stapel tijdschriften die al een tijd op je liggen te wachten.

 

Lieve, lieve jij; wordt het niet eens tijd dat je wat meer aan jezelf gaat denken?

 

Dat je je net meer schuldig gaat voelen als je even een dag iets minder doet. Waarom zou jij eigenlijk geen goede moeder zijn omdat jij afgaat op wat jij denkt dat het beste is voor je kind? Hoe fijn zou het zijn als je meer tijd gaat inplannen voor jezelf zodat je weer aan de dingen toekomt waar je vroeger zoveel plezier in had. Of juist tijd hebt om nieuwe dingen te ondernemen; datgene wat je al zo lang op je verlanglijstje hebt staan….

 

Nou, hoe klinkt dat? Goed? En stel je nou eens voor dat je zomaar, doordat jij meer aan jezelf gaat denken, meer energie over houdt voor je kind. Om er meer voor hem/haar te zijn, beter de buien op kunt vangen thuis maar ook naar anderen (die duidelijk jouw kind niet zo goed begrijpen) duidelijker kunt zijn. En als kers op de taart; omdat jij anders in je energie zit, je kind ook weer anders op jou gaat reageren.

 

Onmogelijk? Het kan wel!

Jij hebt daarnet namelijk een stukje van mijn verhaal gelezen (en van vele andere moeders met jou).Ik hoor en zie veel moeders om mij heen die moe zijn omdat hun kind extra aandacht vraagt, hoog gevoelig is, misschien wel een diagnose heeft. De afgelopen jaren heb ik zelf geleerd bewuster met mijn energie om te gaan en dat gun ik jou ook! Want ik weet dat door voor jezelf te kiezen jij er ook meer voor je kind zult zijn. En dat zijn ze waard, onze kinderen!

 

 

Hoe fijn zou het zijn als:

 

* Jij je energie weer kan opbouwen?

* Iedere week even een moment voor jezelf hebt?

* Je een groep zou hebben die dit herkent?

* Deze gelijkgestemden jouw steun zijn als je er weer even doorheen zit?

* Jij je energie weer terug krijgt zodat je met nog meer rust en geduld die moeder kunt zijn die je wilt zijn?

 

Dat kan via mijn programma Hard werken? Hart werken!

 

Even de tijd om stil te staan bij wie jezelf bent, wie jij bent als moeder en hoe je die rol wilt invullen. Mooie oefeningen die bestaan uit (schrijf) opdrachten aangevuld met creatief bezig zijn.

 

 

“Conny, super bedankt voor alles; je bent een topper!”

(moeder van 4 kinderen; 13, 11, 9 en 4 jaar oud)

 

 

“Bedankt voor je tips&adviezen; ik weet nu hoe ik verder moet!”

(moeder van 3 kinderen; 12, 4 en 6 maanden oud)

 

 

 

 

 

 

Inhoud workshop/training

 

In 5 weken neem ik je mee in deze nieuwe manier van omgaan met je energie zodat jij weer dichter bij jezelf kunt komen. Iedere maandagochtend krijg je van mij een mail waarin staat hoe je bij de les/opdracht van die week kunt komen. Iedere week is dit anders, het kan een creatieve opdracht , een visualisatie of een schrijfopdracht zijn. De lessen staan online zodat jij er op jouw tijd bij kunt en de opdrachten kunt doen, de video’s kunt bekijken en ze kan herhalen wanneer jij dat wilt. We gaan samen van Hard werken naar Hart werken!

 

De prijs voor deze 5 weekse online training is slecht €49,95 (let op dit is een pilotprijs!) Dit is inclusief de 5-weekse en een digitaal werkboek.

Om de kwaliteit van deze online-training hoog te houden heb ik slechts plek voor 10 deelnemers.

 

"Bij Conny voel je je op je gemak en veilig’

(moeder van 2 kinderen 11 en 9 jaar)

 

“Complimenten voor je geduld”

(moeder van 2 kinderen van 14 en 12 jaar)

 

Na deze lessen:

 

* Heb jij precies in kaart van welke dingen je blij wordt en kun je die ook toepassen in je dagelijks leven.

* Ben je gewend om tijd vrij te maken voor jezelf, een voorwaarde om er volop voor je kind&gezin te zijn.

* Leer je jezelf weer te waarderen met al je positieve (en negatieve) eigenschappen.

* Voel je je gesteund door andere vrouwen die hetzelfde mee maken

* Heb je niet meer het gevoel geleefd te worden.

 

 

 

 

Voel jij een overtuigde JA! ?

Heb jij zin om tijd, liefde & energie in jezelf te steken zodat jij er weer volop voor je kind kunt zijn? Meldt je dan zo snel mogelijk aan! Dit kan door de klikken op de aanmeldknop of via onderstaand e-mail adres. Doe je dit vóór 15 mei dan krijg je er van mij ook nog eens een kindertekening-analyse twv €25,00 bij kado (we starten maandag 10 juni 2019)

 

Heb je vragen of wil je meer weten? Een mailtje zie ik snel en beantwoord ik meestal binnen 48 uur! info@Zichtbaar-Kind.nl

 

Wil je graag naast de online-training ook persoonlijke coaching ontvangen? Ook dat kan! Tijdens deze 5 weekse is er plek voor maximaal 5 personen om twee keer een persoonlijk coachgesprek te ontvangen (digitaal, telefonisch of bij mij thuis).

Je kunt dan bovendien gebruik maken van een speciale aanbieding. Voor het hele pakket (5 weekse online-training, werkboek met opdrachten, 2 persoonlijke coachgesprekken) betaal je dan €149,00 ipv € 179,00. Bij aanmelding graag vermelden dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding (online-training+).